UTAMA APA ITU CEE CARA MEMBELI
TESTIMONI SENARAI AGEN READY STOCK

APA ITU CEE?

  1. CEE adalah singkatan kepada CREDOZ Exclusive Edition ( CEE )
  2. CEE menggunakan konsep pre-order, iaitu tempah dan bayar dulu, baru pembuatan (production) akan dibuat. Kemudian, setelah siap dalam tempoh yang dinyatakan, baru tempahan tersebut akan di hantar.
  3. Sebelum membuat tempahan, sila perhatikan tarikh tempahan serta tarikh penghantaran bagi baju tersebut. Jika tiada masalah dengan tarikh tempahan di hantar, anda sangat dialu-alukan untuk membuat tempahan :)
  4. Tempahan anda dikira berjaya setelah anda membuat bayaran. Tempahan yang tidak membuat bayaran / pembayaran palsu, tidak akan di proses.
  5. Jika anda berminat menjadi agen, sila hubungi admin. Tiada bayaran dikenakan, hanya anda perlu membuat pembelian minima RM 500 bagi satu sesi "jualan yang dibuka" (open order). Jika sesi tersebut tidak berjaya, jumlah jualan tersebut tidak boleh di bawa utk sesi seterusnya. Jika anda berjaya mencapai jualan minima RM 500 bagi satu sesi 'open order', sila hubungi admin untuk upgrade status agen anda.
  6. CEE akan berbeza harga bagi setiap kumpulan (batch). Dari satu 'batch' ke satu 'batch' , harga jualan akan di naikkan. JIka anda berminat dengan baju tersebut, pastikan anda buat belian terus , sebelum harga di naikkan.

Alhamdulillah,kami sangat gembira dengan anda. Selamat membeli. Terima kasih :)